رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از اجرای پروژه مطالعات بازار جهانی صمغها و شیرههای نباتی و تدوین نقشه راه آنها در این مؤسسه خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۹...
محققان مهاجرت زعفران به دلایل تغییر اقلیم، خشکسالی، شور شدن تدریجی اراضی کشاورزی و تقلبات به دلیل گرانی، آلودگیهای میکروبی و بقایای سموم را از چالشهای این ...
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت:
همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهرهوری صنایع غذایی در مؤسسه پژوه...
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید الکل از پسماند کارخانجات صنایع غذایی خبر داد و گفت: علاوه بر آن دستگاه تونل- پاک را عرضه کردیم که با تولید آئرو...